I dag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 1,37 og står dermed i 286,17 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 2,7 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i juli, har gått opp 1,15 prosent og står nå i 60,62 dollar.Store selskap som Yara og StatoilHydro faller henholdsvis 2,28 prosent og 1,98 prosent.Dagens store vinner er Rocksource som stiger hele 24,44 prosent til 1,12 kroner etter et oppslag i Finansavisen. 20. mai kunne vi lese at selskapet fikk et negativt resultat etter skatt på 41 millioner kroner i 1. kvartal 2009. Driftsinntektene beløp seg til 29,1 millioner kroner.- Men nå skal selskapet trappe opp, fastslår adm. direktør Trygve Pedersen i dagens Finansavisen. Selskapet har inntil åtte prospekter som gir potensielle ressurser på 50-400 millioner fat oljeekvivalenter.Pumper Rocksource dette, tilsvarer det verdier mellom 100 og 1.600 millioner dollar, ifølge selskapet selv. Dette svarer igjen til en virkning på aksjekursen mellom 1,10 og 18 kroner, ifølge avisen.På taperlisten finner vi John Fredriksens Frontline som faller 7,57 prosent. Forrige uke omtalte Finansavisens ansvarlig redaktør Trygve Hegnar utsiktene for Frontline som håpløse. Ifølge Hegnar har ikke tankmarkedet vært verre på nesten 30 år.- I et beksvart internasjonalt marked er det begrenset hva selv Fredriksen kan gjøre. Frontline-aksjen er fortsatt, i våre øyne, en klar shortingkandidat, slo Hegnar fast.Det norske oljeselskap har gjort et mindre oljefunn på Eitriprospektet i nærheten av Jotunfeltet i Nordsjøen. Det norske utførte boringen i lisens 027D på vegne av ExxonMobil Norway som er operatør for lisensen. Aksjen stiger 1,37 prosent.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .