Betaler 40 millioner for perle på Snarøya

HitecVision-gründer Ola Sætre legger 40,5 millioner kroner på bordet for en funkisbolig med 45 meter strandlinje på Snarøya.

Foto: Finansavisen
Børs

- Det var et privat salg uten megler. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere kjøpet, sier Ola Sætre til Finansavisen tirsdag.Sætre har nylig gitt 40,5 millioner kroner for et funkishus fra 1931 i Haldenveien på Snarøya i Bærum. Selgeren, Bjørn Runar Holt, en 52 år gammel tidligere bensinstasjoneier, kan samtidig notere et prispåslag på drøyt 26 millioner kroner.Huset ble bygget på begynnelsen av 1930-tallet, da Signe Larsen fikk eiendommen av faren sin i morgengave etter bryllupet. Eiendommen var opprinnelig på 9 mål.Lenge tilhørte den familien «Konjakk-Larsen», inntil Bjørn Runar Holt og partnere ga 14 millioner kroner i 1996, og skilte ut fire eiendommer. Den beste eiendommen ble Holt sittende igjen med, og restaurerte dessuten funkisboligen for titalls millioner kroner, skriver Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv