Administrerende direktør Christian Dahl i Handelsbanken Kapitalforvaltning tror på en ytterligere oppgang på børsen i 2009, skriver Finansavisen.Dahl innrømmer at det ikke er unaturlig å spørre seg hva som skal muliggjøre en mer varig oppgang i dagens realøkonomi.- Selv om verden står foran mange utfordringer fremdeles, og nok må påregne en fortsatt nedadgående spiral, tror vi likevel at oppgangen i aksjer nå kan ha begynt for alvor. Frykten i markedet målt ved eksempelvis VIX er avtakende og med en realrente i minus, er lysten til å allokere penger til aksjer igjen økende. Selv om utviklingen i makrobildet nok mer gir rom for en følelse av lettelse, og ikke fungerer som katalysator for stigning fremover, finnes det en rekke investormiljøer som har holdt pengene ute av kampen en stund og som nå leter etter steder å plassere, sier han.Han har følgende anbefalinger:Odim - KJØPGanger Rolf - KJØPMarine Harvest - KJØPFrontline - SELGDnB Nor - SELG