Det blir ingen fusjonsforhandlinger

Det norske oljeselskap ASA ønsker ingen fusjonsforhandlinger med NORECO.

Publisert 11. mai 2009 kl. 17.26
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord
Foto: iStockphoto

Det norske oljeselskap ASA har vurdert forslag framsatt av NORECO om å innlede fusjonsforhandlinger mellom selskapene og konkludert med at Det norske ikke finner det riktig å innlede slike forhandlinger i den nåværende situasjonen.I en melding skriver Det norske at selskapet nå forestår et betydelig boreprogram på norsk sokkel som kan være av stor betydning for selskapets fremtidsplaner og verdisetting. Det norske vil fortsette en agressiv porteføljeforvaltning med spesiell vektlegging av muligheter for tidlig oljeproduksjon. Selskapet vil parallelt vurdere M&A muligheter.