Analytiker Robert A. Jensen i NRP Securities forteller til Finansavisen fredag at han akkurat nå har mest tro på tre aksjer, hvorav den ene er
SeadrillProsafe.FrontlineFred Olsen Energy.
.- Aksjen har outperformet sammenlignbare selskaper hittil i år, og handles nå på en kraftig premium, sier analytikeren.Innenfor offshore synes NRP Securities at etterspørselen etter sensykliske deler av verdikjeden, som vedlikehold og modifiseringstjenester, fortsatt er sterk.- Dette er det siste leddet hvor oljeselskapene kutter, i motsetning til aktiviteter som ligger i forkant av produksjonsleddet, sier Jensen, som også har meget stor tro på Jensen mener imidlertid at man bare kan kvitte seg med aksjer i og - Tank er en sektor hvor vi tror nedsiden er stor. Vi tror på lav etterspørsel i dette segmentet. Når det gjelder Fred. Olsen så er aksjen opp 67 prosent siden bunnen i mars, og vi mener at mesteparten av oppsiden allerede er tatt ut, sier Jensen.Les hele intervjuet med Robert A. Jensen og få med deg alle hans aksjetips i dagens utgave av Finansavisen.