18. mai 2009 stod dollar i 6,58 kroner, mens den torsdag vaker på 6,40 kroner. På en måned har dollaren falt fra 6,85 kroner, mens den rundt børs-bunnen 9. mars 2009, lå helt oppe på 7,30 kroner.- Et alvorlig tilfelle av dollar-skade er på vei, da dollaren er på svakeste nivået mot euro på fem måneder, skriver Ashraf Laidi, markedsstrateg i CMC i London i en rapport med tittel: "Intense dollar selling".Han påpeker at økt risikoappetitt aldri er bra for dollaren, men denne gangen stiger selv yen (normalt den valuta som faller mest i slike situasjoner). I tillegg styrkes pundet mot dollaren.Med mindre finansminister Geitner snakker opp dollaren eller aksjemarkedet faller, vil dollaren holde seg svak, til fordel for både råvarer og aksjemarkedet, konkluderer Laidi.Strategen mener dette kan være den langsiktige svakheten mange har ventet å se i dollaren.