Forvalter setter pengene på Buffett

Holberg-forvalter Petter Slyngstadli gir deg sine anbefalinger.

Verdens beste investor, Warren Buffett - Foto: AP
Børs

Petter Slyngstadli, som forvalter det globale aksjefondet Holberg Global, bruker mye tid på å følge den amerikanske økonomien, skriver Finansavisen.Warren Buffetts Berkshire Hathaway er det første selskapet Slyngstadli anbefaler.- Berkshire falt mer enn markedet i fjor, og det ble stilt spørsmålstegn ved om Buffett hadde mistet håndlaget ettersom han gjorde en del for tidlige kjøp i et marked som var stresset. Vi tror imidlertid aksjeinvesteringene i Wells Fargo og Goldman Sachs, samt gjeldsinvesteringene i selskap som Harley-Davidson vil slå positivt ut, sier han, ifølge avisen.Slik ser forvalterens anbefalingsliste ut:Berkshire HathawayAlliance Data SystemsGameloftOrient Overseas Int.ToyotaHyundai

Nyheter
Børs