Har aksjemarkedet steget for mye?

-Med god grunn begynner mange å lure på om markedet har tatt for gitt et for optimistisk vekstscenario, sier seføkonom Steinar Juel. I dag fortsetter nedgangen på Oslo Børs.

Publisert 14. mai 2009 kl. 10.08
Oppdatert 13. mars 2014 klokken 11.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 88 ord

Etter flere dager med fantastiske oppganger, var det i går duket for en kalddusj i aksjemarkedet. Dårlige nøkkeltall fra USA sørget for at usikkerheten spredte seg.- Svake detaljhandelstall fra USA sendte lange renter ned i går. Aksjemarkedet falt og oljeprisen er ned. Med god grunn begynner mange å lure på om markedet har tatt for gitt et for optimistisk vekstscenario, skriver sjeføkonom Steinar Juel i Nordea Markets i dagens rapport.Onsdag falt hovedindeksen på Oslo Børs 2,64 prosent. I skrivende stund står hovedindeksen i 270,73 poeng, ned 0,83 prosent.