Seismikkbransjen seiler fremdeles i urolig farvann, skriver Finansavisen onsdag.- Kjennetegnet for første kvartal er helt klart det svake salget av multiklientseismikk, og det går igjen hos alle, oppsummerer analytiker Christopher Møllerløkken i Arctic Securities.Meglerhusets forventninger var lave ovenfor TGS-Nopec. Selskapet kom med profitwarning i forkant der salget var lavere enn Arctic ventet.- Tallene fra PGS overrasket positivt og kontraktinntjeningen var bedre enn ventet, men det er fortsatt stor usikkerhet for 2010. Prisene på kontraktseismikk faller, og vil fortsette å falle, men til tross for dette mener vi verdsettelsen er attraktiv, tror Møllerløkken.Han anbefaler tre aksjer innen denne bransjen:
- PGS - kursmål 50 kroner- TGS-Nopec - kursmål 70 kroner- Odim - kursmål 45 kroner
Les hele intervjuet med Christopher Møllerløkken i Arctic Securities i dagens utgave av Finansavisen.