Ingen jubel-tall fra Vizrt

Selskapet Vizrt har tirsdag lagt frem ferske tall. Verken markedet eller selskapet selv kan si seg fornøyd med fasit.

Brann-investor og Vizrt-gründer Bjarne Berg, som døde våren 2010. - Foto: Finansavisen
Børs

Selskapet Vizrt melder om et resultat etter skatt på -2,1 millioner dollar i 1. kvartal 2009, mot 4,1 millioner dollar i samme periode året før.Resultatet før skatt ble -2,0 millioner dollar, sammenlignet med 5,3 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble -2,4 millioner dollar, mot 4,2 millioner dollar året førDriftsinntektene beløp seg til 17,2 millioner dollar, sammenlignet med 23 millioner dollar 1. kvartal 2008.Snittforventningene til analytikerne ifølge Reuters tilsa et resultat før skatt på 1,2 millioner dollar, driftsresultat på 0,7 millioner dollar og driftsinntekter på 19,8 millioner kroner.Selskapet uttaler at kvartalsresultatet var skuffende og reflekterer at de globale økonomiske forholdene har forverret seg raskere enn det selskapet hadde ventet.Samtidig er det nå klart at Yaron Sheinman, som er grunnlegger av selskapet samtidig som han har vært styremedlem de seneste 15 årene, går ut av Vizrt-styret med umiddelbar effekt.Her er rapporten og presentasjonen fra Vizrt.

Nyheter
Børs