Crew meldte fredag like før midtnatt om et resultat etter skatt på -11,9 millioner dollar (77,58 millioner kroner) i første kvartal 2009, mot -37,9 millioner dollar i samme periode året før.Selskapets kontantbeholdning daler kraftig, fra 17,2 millioner dollar til 12,6 millioner dollar i første kvartal, og nå tror analytiker Aleksandr Solovjov i Orion Securities at en gull-emisjon er aktuelt.- Tallene var mer eller mindre som ventet, den eneste overraskelsen var de høye amortiseringene grunnet utstyr på Lefa-gruven. Selskapets finansielle situasjon er fortsatt utfordrende med et gjeldsforfall på 25,2 millioner dollar i oktober. Vi ser et økende behov for å bedre likviditet i selskapet enten via en emisjon, salg av eiendeler eller reforhandling av eksisterende lånebetingelser, skriver analytikeren i en fersk analyse.Orion Securities hadde en hold-anbefaling på Crew-aksjen før tallene og anbefaler nå investorer å være varsomme med å kjøpe aksjen.- Jeg er veldig skeptisk til om selskapet klarer å betale sine kortsiktige låneforfall fra kontantstrømmen, sier Solovjov til TDN Finans mandag.Crew-aksjen er mandag opp 3,69 prosent til 4,50 kroner.