Pumper opp kursmålet 75 prosent

Nylig la Fredriksen-selskapet frem kruttsterke tall. Nå pumper meglerhus opp kursmålet på Seadrill-aksjen med 75 prosent.

John Fredriksen - Foto: Scanpix
Børs

John Fredriksens Seadrill meldte nylig om et resultat etter skatt på 243,2 millioner dollar i 1. kvartal 2009, mot 267,6 millioner dollar i samme periode året før.Man hadde på forhånd forventet et resultat på 181 millioner dollar, og de ferske tallene fra Seadrill har ført til at aksjen har reagert kraftig opp de siste dagene.Nå oppjusterer meglerhuset Citi sitt kursmål på aksjen fra 40 til 70 kroner, som er en 75 prosent opp, melder Bloomberg.Onsdag uttalte analysesjef i Netfonds, Roger Berntsen, at Seadrill-aksjen fremdeles er et papir han har stor tro på.Les også: Roger Berntsens fire beste aksjer

Nyheter
Børs