Oslo Børs har fått en relativt frisk start på onsdagen.En drøy time etter åpning er hovedindeksen opp 1,08 prosent til 288,65.StatoilHydro-aksjen er ned prosent 4,51 prosent til 131,30 kroner. Nedgangen skyldes at aksjen handles ex utbytte fra og med i dag, og tar med dette med i beregningen er aksjen i realiteten litt opp.Oljeprisen, som falt tirsdag ettermiddag, henter seg onsdag morgen inn igjen.Aker BioMarine, Aker Seafoods og Eltek er børsvinnere til nå. Det ble innført børspause for begge de sistnevnte aksjene tidlig tirsdag etter den kraftige oppgangen.Det er til nå omsatt grunnfondsbevis og aksjer på Oslo Børs for 1,77 milliarder kroner.Beste aksje på Oslo Børs akkurat nå er Aker BioMarine som stiger hele 42,86 prosent til 10 kroner.Helt i tet blant vinneraksjene fra start finner vi fiske-aksjen også Aker Seafoods som fortsetter oppturen fra i går og er opp ytterligere 38,92 prosent til 11,10 kroner. Tirsdag steg aksjen 21 prosent.Eltek stiger 20 prosent mens Aker Floating Production legger på seg 10,74 prosent og Oslo Axess-aksjen Badger Explorer stiger 10 prosent.1 SR-Bank legger på seg 7,74 prosent til 32 kroner, Oslo Axess-aksjen Petromena er opp 8,11 prosent mens BW Offshore og Golar også er opp.Blant de store og mest omsatte er det mest oppgang for PGS, som stiger 3,28 prosent og Yara som er opp 2,38 prosent.Taperlisten toppes akkurat nå av Petrolia Drilling-aksjen, som daler 10,70 prosent til 0,50 kroner.Oslo Axess-aksjen Thin Film er ned 8 prosent, Ekornes faller 7,18 prosent mens IOX-aksjen er ned 6,74 prosent.DOF-aksjen, som er ned 6,19 prosent til 30,30 kroner på DOF melder onsdag at de har gjennomført en rettet emisjon på 8.270.000 aksjer. Det skjedde til en kurs på 29,50 kroner aksjen, hvilket gir et emisjonsproveny på 244 millioner kroner.Av de store og mest omsatte aksjene er det kun DnB NOR og DOF som faller akkurat nå.Tirsdag ble et fat WTI-olje handlet så høyt som 60,97 dollar, før man igjen dalte til under 59 dollar mot slutten av dagen.Onsdag morgen er oljen igjen på offensiven, og dundrer opp gjennom 60-nivået atter en gang.Et fat WTI-olje omsettes nå for 60,57 dollar per fat, opp 0,80 prosent eller 0,48 dollar dette døgnet.Brent for levering i juli omsettes for 59,41 dollar, opp 0,49 prosent eller 0,29 dollar.Lagertall fra American Petroleum Institute tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene falt med 4,5 millioner fat i forrige uke til 366,2 millioner fat, og dette er med på å presse prisene oppover igjen.- API-tallene viser et relativt skapt fall i amerikanske råoljelagre og bensinlagre, så det vil være støttende for oljeprisen i dag. Oljeprisen har steget før de fundamentale forholdene, og jeg tror de kan komme til å falle tilbake med tid, uttalte råvarestrateg David Moore i Commonwealth Bank of Australia til Bloomberg.Onsdag ettermiddag ventes det fortsatt fokus på lagertall i oljemarkedet i og med at det amerikanske energidepartementet legger frem sine tall for forrige uke.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .