Det ble nedgang for to av de tre hovedindeksene på Wall Street tirsdag, etter at dårlig nytt innen eiendom og husbygging sørget for røde tall.Det aller meste så imidlertid ut til å gå mot nok en solid dag ved USA-børsene. Men ikke lenge før handelsdagen tok til kom tallene som viste at boligbyggingen i landet falt 13 prosent i april.Dette fikk investorene til å skjelve noe fra start, men det var ikke før Moody's kom med sine ferske tall vedrørende eiendomspriser at Wall Street-fallet ble et faktum.Analysehuset presterte ny statistikk som viste at boligprisene har falt 21 prosent fra mars i fjor og dette var mer enn markedet hadde forventet seg. Dette førte blant annet til at byggevarekjeden, falt 5,3 prosent.Til slutt endte Dow Jones ned 0,34 prosent til 8.474,85 poeng, mens S&P 500 dalte 0,17 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 0,13 prosent.For Dow Jones endte 14 av indeksens 15 selskaper i minus, mens 230 av S&P 500-aksjene ikke greide å stige.Den ferske analysen fra Moody's fikk også bankaksjene til å reagere negativt, Marshall & Ilsley Corp. samt Zions Bancorporation falt begge mer enn 14 prosent.- Investorene forsøker nå å skille ut de bankene det verdt å satse på fra de man ikke bør satse på. Hele sektoren trenger å heles akkurat nå, og det er ikke alle pasientene som er klare for å skrives ut ennå, uttalte Philip Orlando hos Federated Investors Inc. i New York til Blooomberg.S&P 500 sin bankindeks fikk seg en knekk tirsdag, og falt 4,4 prosent på Moody's-rapporten.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..