11 millioner til Bergen Group

-Dette er en viktig kontrakt for oss, sier Kyrre Nese i Bergen Group.

Foto: iStockPhoto
Børs

Bergen Group har, via datterselskapet Bergen Group Rosenberg AS, blitt tildelt en kontrakt av SBM (Single Buoy Moorings) for forberedende arbeid knyttet til tilkoplingen (hook-up) offshore av Yme plattformen.Prosjektet vil starte opp umiddelbart. Yme plattformen er for tiden under ferdigstillelse i Abu Dhabi og er forventet å ankomme offshore lokasjon innen slutten av 2009.Kontrakten har en estimert verdi på 11 millioner kroner, men kan bli utvidet til også å omfatte den påfølgende offshore hook-up fasen, med et betydelig potensial for økning i kontraktsverdi.- Dette er en viktig kontrakt for oss, både på grunn av den potensielle verdien i kontrakten dersom vi blir tildelt mulige utvidelser, og fordi vi har etablert et nytt kundeforhold i Single Buoy Moorings, sier Kyrre Nese, adm. direktør i Bergen Group Rosenberg.

Nyheter
Børs