14 "hemmelige" boliger til salgs

Kjendismegler Nils Nordviks 14 "hemmelige" boliger er priset til 400 millioner. - Selgerne er redde, sier han.

Megler Nils O. M. Nordvik - Foto: Finansavisen
Børs

Flere selgere av dyre boliger foretrekker å gå utenom det åpne markedet, skriver Finansavisen.- De er redde for at boligen skal bli omtalt som hyllevarmere, sier Nils Nordvik, som har en liste over 14 "hemmelige" boliger i Oslo-gryta med verdianslag oppunder 400 millioner kroner.- Listen har doblet seg på ett år. Det har først og fremst en sammenheng med at boligmarkedet er mer avventende. Selgerne vet at det er færre kjøpere. Og disse kundene vil vente med salget til de får det de skal ha, fortsetter megleren, og viser til at de har et perspektiv på 1-2 år.Den dyreste boligen på listen er en enebolig på Bygdøy, priset til 60 millioner. En toppleilighet i Kristinelundsveien er priset til 40 millioner kroner.Advokat Tom E. Johnsen i Sem og Johnsen Eiendomsmegling har ifølge Finansavisen "4-5" boliger til 20-50 millioner salgs utenom det vanlige markedet.

Nyheter
Næringseiendom