6 x kjøp og en konkurskandidat

- Oslo Børs har gått fra latterlig billig til bare billig, sier Delphis Espen Furnes. Disse aksjene liker han nå.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

I dagens børsintervju i Finansavisen hevder Delphi-forvalter Espen K. Furnes at Oslo Børs "har gått fra latterlig billig til bare billig". Likevel synes han det ikke er vanskelig å se for seg at en skal ned 20 prosent fra dagens nivå.- Selv om det er tegn til bedring, er ikke verden er på vei full fart ut av resesjonen. For tre måneder siden visste en ikke hvor ille det ville bli, men nå tror vi at vi har unngått "the worst case scenario", sier han.Furnes har oljeservice som sin favorittsektor, og trekker overfor avisen frem fem favoritter, deriblant PGS og Seadrill. Han anbefaler også Marine Harvest.Eiendom er han derimot skeptisk til, og Delphi-forvalteren drar frem Scandinavian Property Development som en konkurskandidat.Les hele børsintervjuet i dagens avis.

Nyheter
Børs