700 millioner kan gå rett i vasken på rigg

Storaksjonær og gründer kan selv tape 700 millioner kroner på rigg-fadese. Skeie Drilling & Production må få på plass en kriseplan fort.

Bjarne Skeie, administrerende direktør i Skeiegruppen - Foto: Scanpix
Børs

Bjarne Skeie, storaksjonær og gründer i Skeie Drilling & Production, kan komme til å tape 700 millioner kroner av egen lomme dersom selskapet hans går over ende, skriver dn torsdag.Skeie har nå gjort det helt klart ovenfor en gruppe obligasjonseiere, som har vendt tommelen ned for hans kriseplan for selskapet, at hele konsernet kan gå konkurs dersom planen ikke blir godkjent.- Vi går inn med ny egenkapital. Obligasjonseierne må også gi noe, sier Skeie.Krisen i Skeie Drilling & Production skyldes at tre store oppjekkbare rigger som bygges ved Keppel Fels-verftet i Singapore ikke ennå har fått kontrakt med oljeselskaper.

Nyheter
Børs