8 aksjetips fra DnB NOR Markets

DnB NOR Markets endrer ukeporteføljen. Her er åtte aksjetips.

DnB NOR Markets' aksjesjef Paal Karstensen. Foto: Finansavisen
Børs

DnB NOR Markets foretar flere endringer i sin ukentlige portefølje.- Denne uken tar vi inn Norsk Hydro og Fred. Olsen Energy, mens vi tar ut Tandberg. Makrotallene siste uke styrker vår tro på at økonomien er i bedring, og da er sykliske aksjer som Hydro blant de aksjer som vil stige. Fred. Olsen Energy er et lavrisikoalternativ innen oil service, og styrker vår eksponering mot oljeprisen. Vi tar ut Tandberg. Aksjen nærmer seg vårt kursmål., heter det i ukerapporten.Ukens anbefalte aksjeportefølje:

  • Sparebank ØstSparebank Øst
  • Det norske oljeselskapDet norske oljeselskap
  • Q-FreeQ-Free
  • StatoilHydroStatoilHydro
  • AlgetaAlgeta
  • PGSPGS
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy

Nyheter
Børs