Aksjen går som en kule - kursmål oppjusteres

Aksjen gikk som en kule på mandag, fortsetter oppgangen tirsdag og nå har Sevan steget over 70 prosent på en måned. Nå oppjusteres kursmålet på aksjen.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i sin morgenrapport tirsdag at de har besluttet å heve sitt kursmål på Sevan-aksjen.De har lenge operert med en kjøpsanbefaling på aksjen, men kursmålet er nå satt opp til 15 kroner. Tidligere var dette 12 kroner.- Aksjen har gitt kjøpssignaler fra bunnformasjoner ved brudd opp gjennom tidligere topper ved ca 6,60 kroner og 8,40 kroner på svært høyt volum. Mandag brøt aksjen opp gjennom motstand ved ca 10,90 kroner på svært høyt volum. Videre oppgang indikeres. Lite signifikant motstand før oppe rundt 17 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling men hever kursmål til 15 kroner og stopp til 9,80 kroner, skriver meglerhuset i rapporten.Sevan stiger tirsdag 7,46 prosent til 11,95 kroner. Christiania Securities mener med andre ord at aksjen nå har en potensiell oppside på 25 prosent.

Nyheter
Børs