Aksjen kan doble seg før den møter stor motstand

Investtech forteller investorer at Norwegian kan doble seg før aksjen møter stor motstand teknisk sett.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Norwegian som en kjøpskandidat.- Norwegian Air Shuttle ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Ga imidlertid kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 41,32 kroner. Videre oppgang til 85,94 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig tradingrange, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 46.00 kroner og motstand ved ca. 104 kroner. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 53,25 kroner, uforandret fra i går.

Nyheter
Børs