- Aksjene på Oslo Børs er fremdeles billige

Forvalter kaller mandagens børsfall en naturlig reaksjon, mener aksjene fremdeles er billige og peker på hva som er alfa og omega for Oslo Børs.

Foto: Finansavisen
Børs

Mandag falt Oslo Børs 3,3 prosent. Landkreditt-forvalteren Dagfinn Hopsdal kaller det hele en naturig reaksjon, skriver Finansavisen tirsdag.- Det har gått mye i det siste, og det er helt naturlig at vi får en korreksjon, sier han.At oljeprisen falt tilbake under 70 dollar bidro til den særlig store nedgangen.- Oljeprisen har ligget over 70 dollar i noen dager nå, og tallet er en psykologisk barriere. Når nivået faller under den terskelen, blir enkelte av aksjene som var posisjonert for videre oljeoppgang ristet løs. For Oslo Børs er det selvfølgelig oljeprisen som er fasiten. Det gjelder hele veien, sier Hopsdal.Han mener aksjer fremdeles er billige.- Fundamentalt, basert på historiske nivåer, er aksjer fortsatt billige. Det vi ser her er profitt-taking, hevder han.

Nyheter
Børs