Analysesjef: Dette er en spennende aksje

-Vi synes Crew Gold viser et spennende teknisk bilde nå og vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat, sier analysesjef Bjørn Inge Pettersen.

1
Børs

I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities har analysesjef Bjørn Inge Pettersen laget en teknisk analyse av Crew Gold Corporation.- Crew Gold Corp. har gitt positive signaler etter brudd opp fra en større rektangel formasjon mellom et støttenivå rundt 3,10 kroner og et motstandsnivå rundt 4,90 kroner. Aksjen har også etablert en stigende trend i det korte bildet hvor videre oppgang signaliseres i tiden fremover. Det ligger nå støtte ned mot 4,90-nivået ved korreksjoner ned og aksjen har nå vært nede og testet dette støttenivået og det virker som aksjen gjerne vil klare å ta imot her, sier Pettersen.- Vi synes Crew Gold viser et spennende teknisk bilde nå og vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat med et kortsiktig potensial innenfor den stigende trenden opp mot en 6,00-6,50 kroner på 4-8 ukers sikt. Vi anbefaler videre at man gjerne setter stop-loss ved for eksempel 4,70 kroner, altså ved et klart brudd ned gjennom støttenivået rundt 4,90 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 5,04 kroner, ned 1,95 prosent.

Nyheter
Børs