Analysesjef: Kjøp aksjen

-Aksjen kan gjerne stå foran et nytt løft om kort tid, sier analysesjef etter å ha sett nærmere på Fred Olsen Energy.

1
Børs

I dagens rapport fra TrendTech Securities skriver analysesjef Bjørn Inge Pettersen at Fred Olsen Energy-aksjen får en kjøpsanbefaling. Vurderingen er basert på teknisk analyse.- Fred Olsen Energy viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend (jfr. uke-chart) og signaliserer videre oppgang på sikt innenfor denne trenden. Aksjen har konsolidert en stund i det korte bildet etter å ha testet et motstandsnivå rundt 240 kroner. Et brudd opp gjennom dette nivået vil gjerne åpne for videre oppgang opp til neste betydelige motstandsnivå rundt 285 kroner, sier Pettersen.- Fred Olsen Energy aksjen viser altså et totalt sett positivt teknisk bilde og vi vurderer det slik at aksjen gjerne kan stå foran et nytt løft om kort tid og mener således at aksjen kan være et interessant kjøp på dagens nivå. Vi anbefaler videre at man gjerne har stop-loss ved et klart brudd ned gjennom støttenivået rundt 220 kroner, for eksempel at man har stop-loss ved 215 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 233 kroner, opp 1,75 prosent.

Nyheter
Børs