Analysesjef spår kursoppgang

-Aksjen viser en positiv utvikling og har etablert en stigende trend hvor videre oppgang signaliseres, sier analysesjef etter å ha sett på Atea-aksjen.

1
Børs

I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities går analysesjef Bjørn Inge Pettersen ut med en kjøpsanbefaling på Atea-aksjen.- Atea-aksjen viser en positiv utvikling og har etablert en stigende trend hvor videre oppgang signaliseres i tiden fremover. Aksjen har konsolidert en stund i det korte bilde men bryter nå opp fra denne konsolideringsformasjonen og signaliserer videre oppgang i tiden fremover, sier Pettersen.- Aksjen har nå brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt 24 kroner og dette nivået representerer nå første støttenivå ved korreksjoner ned for aksjen. På oppsiden så er det nå begrenset med motstand før opp mot 31 kroner, sier Pettersen.- Vi vurderer aksjen som interessant på dagens nivå basert på teknisk analyse og mener den gjerne kan komme til å stige opp mot 31 kroner på et par ukers sikt. Vi vil anbefale å sette en stop-loss ved for eksempel 22,50 kroner, som vil medføre brudd ned gjennom nedre trendlinje, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 26,30 kroner, opp 3,95 prosent. Dersom Atea-aksjen skal opp til 31 kroner, betyr det at verdien på selskapet må øke 18 prosent fra dagens nivå.

Nyheter
Børs