Analytiker: Kjøp disse aksjene

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Odim og Fred Olsen Production som kjøpskandidater.- Odim ligger i en sterkt stigende trend, og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen er dessuten nær gulvet i trendkanalen, noe som kan være en god kjøpsanledning. Det er lite motstand før ved ca. 78 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Ved reaksjoner tilbake, er det kortsiktig støtte ved 36,70 kroner, samt ved 32,30 kroner. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Fred Olsen Production ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen, samt ved 5,90 kroner. Kursmålet fra en dobbel-bunn-formasjon ble tatt ut i forrige uke, men formasjonen indikerer videre oppgang, og oppsiden er fortsatt stor. Det er lite motstand før ved 13-16 kroner. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs