Analytiker: Kjøp disse aksjene

Analytiker snakker om oppkjøpsmuligheter, milliardthriller og billig aksje. Her er dagens aksjetips.

Stig Myrseth - Foto: Finansavisen
Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:• 24SevenOffice (5,76) - vil snart passere break-even-punktet. Selskapet har lenge vært i en oppbyggingsfase og gått med underskudd. Vi venter imidlertid at break-even på EBITDA-nivå passeres allerede inneværende kvartal, mens bunnlinjen blir positiv fra fjerde kvartal. Med en P/E på 8,9 for neste år er aksjen attraktiv vurdert ut fra inntjeningsmultipler fra 2010 av. Dette sammen med muligheten for et oppkjøp fra en industriell aktør gjør oss langsiktig positive til aksjen.• Telenor (52,70) - sliter i Russland, men aksjen er uansett utfall billig. Telenor annonserte i går kveld at selskapet har tapt i Moscow City Arbitrazh Court. Domsavsigelsen gjaldt et forsøk på å hindre den russiske namsmannen mulighet til å selge Vimpelcom-aksjene. Telenor vil anke dommen. Neste viktige begivenhet er nå ankebehandlingen av den idømte erstatningen på 1,73 milliarder dollar ved domstolen i Tyumen i Sibir. Denne begynner 10. juni. På den positive siden kan nevnes at aksjekursen i Vimpelcom har mer enn doblet seg siden mars, og verdien er nå på mer enn det dobbelte av erstatningskravet.

Nyheter
Børs