Analytiker: Kjøp disse aksjene

Orion Securities snakker om rykter og en tydelig underpriset aksje. Her er dagens kjøpsanbefalinger.

1
Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:• StatoilHydro (132,20) - mulig stort gassfunn og sterk oljepris frister. Ifølge Finansavisen går det rykter om at StatoilHydro og Shell kan ha påvist ett av verdens største offshore gassfelt utenfor Nordland. Funnet på letebrønnen "Gro" skal være i størrelsesorden 300-1000 bcm naturgass. Til sammenligning er verdens største offshore gassfelt, Shtokman, på 2500 bcm. StatoilHydro eier 40% av Gro, mens Shell har resten. På den positive siden kan ellers nevnes at oljeprisen er på offensiven.• Stepstone (6,20) - tydelig underpriset internettselskap. Stepstone falt fredag 11 prosent uten noen åpenbar årsak. Vi anbefaler å benytte svakheten til å kjøpe. Stepstone la for halvannen uke siden frem en solid rapport for første kvartal. Mens omsetningen var på linje med forventningene, sørget aggressive kostnadskutt for at inntjeningen kom inn bedre enn ventet. En oppside på 48 prosent på et halvt års sikt bør være mer enn nok til å forsvare en inntreden i aksjen, og dette får oss til å lande på en kjøpsanbefaling.

Nyheter
Børs