Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker snakker om stor oppside og rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Her er listen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Wega Mining og GGS som kjøpskandidater.- Wega Mining har gått sidelengs mellom ca. 73 øre og 1,54 kroner siden november. Motstanden ved 1,54 kroner er nå brutt og det er gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Videre oppgang til 2,34 kroner eller mer er signalisert. Ved reaksjon tilbake er det nå støtte ved 1,54 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser dessuten en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Oppsiden er stor, men aksjen har også meget høy volatilitet. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat, Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Global Geo Services har vist god oppgang etter at den fallende trenden ble brutt for en måned siden. Aksjen har nå brutt en dobbel-bunn-formasjon. Etablert brudd på motstanden ved 66 øre vil signalisere oppgang til 93 øre eller høyere. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs