Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl snakker om stor oppside og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Northland Resources og Inmeta som kjøpskandidater.-Etter det sterke fallet i fjor og en påfølgende sidelengs utvikling mellom 3,10 kroner og 4,00 kroner i vinter, ble det gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon i april. Dette varslet innledningen av en stigende trend, og aksjen befinner seg fortsatt i denne. Videre oppgang innenfor trenden indikeres, og ved reaksjoner tilbake ligger det støtte ved gulvet i trenden. Det er lite motstand før ved ca 14-16 kroner, så oppsiden er stor. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren om Northland Resources.-Inmeta har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal samt gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Etablert brudd på motstanden ved 2,85 kroner vil signalisere oppgang til 4,11 kroner eller høyere i løpet av ca. ni måneder. Et brudd ned gjennom 2,84 kroner vil nøytralisere kjøpssignalet. På oppsiden kan motstand ved 3,20 kroner og 3,90 kroner være kortsiktige tradingnivåer. Positiv volumbalanse styrker aksjen. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs