Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Aker Solutions som en kjøpskandidat mens Tomra får en salgsanbefaling.- Aker Solutions ligger i en kortsiktig, stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 49,29 kroner. Videre oppgang til 69,92 kroner eller mer er signalisert. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte ved 49-50 kroner. På oppsiden er det lite motstand før ved 93 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Tomra Systems viser en svak utvikling innenfor en bred, fallende trendkanal. Videre negativ utvikling indikeres. På kort sikt reagerer aksjen ned fra motstanden ved 26 kroner, og den kan gjerne falle videre ned mot støtten ved ca. 21 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs