Analytiker om konkurs og nøkkeltall

Analytiker Katrine Boye snakker om optimisme, konkurs og nøkkeltall som er bedre enn ventet.

Katrine G. Boye, analytiker i Nordea Markets - Foto: Nordea
Børs

Mandag la Dow Jones på seg 2,60 prosent før den sluttet på 8.721 poeng. S&P 500 steg 3,58 prosent til 942 poeng mens Nasdaq hoppet 3,06 prosent til 1.828 poeng. I dagens morgenrapport fra Nordea kommenterer analytiker Katrine Boye gårsdagens nyheter fra USA.- Optimisme preget markedene i USA i går, til tross for nyheten om at General Motors søkte om konkursbeskyttelse. Markedene kan ha reagert positivt på å endelig få en avklaring rundt en eventuell konkurs i GM, sier Boye.- I tillegg kom ISM-indeksen inn litt bedre enn ventet og er nå kommet opp på nivåer som ikke lenger indikerer fall i BNPveksten, men en svak vekst, avslutter Boye.I dag er det optimisme som preget bildet på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 302,70 poeng, opp 3,44 prosent.

Nyheter
Børs