Anbefaler fire aksjer

Analysesjef Bjørn Inge Pettersen har ikke høydeskrekk, og anbefaler fire aksjer.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Analysesjef Bjørn Inge Pettersen i TrendTech Securities får ifølge Finansavisen ikke høydeskrekk av den sterke utviklingen på Oslo Børs den siste tiden, og tror trenden vil fortsette.- Så lenge markedet opprettholder den stigende trenden så har vi et grunnleggende positivt markedssyn, utdyper han.Pettersen ser ifølge avisen for seg en test av 300-nivået på OBX-indeksen før en evt. korreksjon inntreffer.- Kommer OBX opp mot motstandsnivået rundt 290-300 poeng kan man gjerne vurdere å redusere eksponeringen noe, så man kan gjøre noen gode kjøp ved en eventuell korreksjon ned innenfor den stigende trenden, sier han.Ifølge Pettersen bør du ha StatoilHydro, Acergy, Marine Harvest og Cermaq i porteføljen.

Nyheter
Børs