Anbefaler fire aksjer

Analytiker Hallgeir Hollup i ABG Sundal Collier gir deg sine aksjetips mandag.

Børs

- It har lagget på Oslo Børs, men vi tror det vil være en veldig attraktiv sektor etter hvert som det blir et mer stabilt, positivt marked, sier analytiker Hallgeir Hollup i ABG Sundal Collier, ifølge Finansavisen.De siste tre månedene har it-sektoren steget 24,1 prosent, mens hovedindeksen har lagt på seg nærmere 49 prosent. Hollup mener ifølge avisen dette er naturlig i starten av et oppgangsmarked, men tror appetitten for de mindre it-selskapene vil øke gjennom året.- Det var i tillegg veldig stor estimatnedgang for sektoren gjennom 2008, men i andre halvår i år mener vi det er større sannsynlighet for oppjustering av estimatene enn det motsatte, sier han.Her anbefaler han fire aksjer:AteaTandbergBouvetKongsberg Gruppen

Nyheter
Børs