Anbefaler hele 18 aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Foto: Nordea
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett, aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 18 aksjer, går det frem i Dagens Næringsliv.Her er listen med de 18 anbefalte aksjene:Marine HarvestDet norske oljeselskapSeadrillTandbergPronova BiopharmaTelenorQ-FreeStatoilHydroNorsk HydroDnB NORNorecoYaraAustevoll SeafoodLerøy SeafoodSparebanken ØstPGSSubsea 7AlgetaJonassen ligger best an med en avkastning hittil i år på 29,5 prosent. På en andreplass følger Naustvik, med en avkastning på 29,3 prosent. Lødemel har en avkastning på 18,3 prosent, mens Collett har en avkastning på 18,0 prosent.

Nyheter
Børs