Bernanke syns ting ser bedre ut nå

USAs sentralbanksjef Ben Bernanke ser lys i enden av tunellen og mener landet kan reise seg i løpet av inneværende år.

Sentralbanksjef i USA, Ben Bernanke - Foto: Scanpix
Børs

Onsdag var USAs sentralbanksjef Ben Bernanke invitert til å snakke om nasjonens økonomiske tilstand i budsjettkomiteen i Representantenes hus.Her fortalte han at han fremdeles ser lyset i enden av tunellen for amerikansk økonomi, skriver dn.- Vi venter fortsatt at fallet i den økonomiske aktiviteten vil bunne ut og at aktiviteten vi ta seg opp senere i år, sa sentralbanksjefen.Bernanke tror imidlertid ikke på noe motorvei mot økonomisk gode tider igjen.- Selv etter at oppturen kommer i gang vil den økonomiske aktiviteten trolig være under det langsiktige potensialet for økonomien, advarte sentralbanksjefen.

Nyheter
Børs