Bjellesau sender aksje til himmels

Bjellesauens inntreden sørger for at teknologiaksjen har hoppet 134 prosent på to dager.

Lervik og Aasrud Foto: Finansavisen
Børs

Uken har så langt fortonet seg som meget hyggelig for de mørbankede aksjonærene i Thin Film Electronics.Mandag sluttet den Oslo Axess-noterte aksjen på 0,47 kroner. På tirsdag ble det kjent at ASAH AS, et selskap eid av John Markus Lervik, har kjøpt 6,2 millioner aksjer i Thin Film Electronics. I tillegg skal Lervik nå bruke deler av sin tid på å jobbe for selskapet. Nyheten sendte aksjen opp 68 prosent før den sluttet på 0,79 kroner.I dag fortsetter oppgangen. I skrivende stund omsettes aksjen for 1,10 kroner, opp ytterligere 39,24 prosent. Det betyr at verdien på selskapet har økte med 134 prosent på to børsdager.

Nyheter
Børs