Da bør du eie aksjer

- Jeg tror man kan gå glipp av mye ved å prøve å treffe en topp, sier megler. Følgende aksjer bør du eie.

Foto: AP
Børs

Onsdag ettermiddag stiger Oslo Børs markert i takt med en sterk oljepris og en bred oppgang på de europeiske børsene. I øyeblikket står hovedindeksen i 305,87, opp 2,93 prosent.Brent-olje med juli-levering er opp 1,65 prosent, til 70,77 dollar fatet. WTI-oljen står i 71,41 dollar fatet, opp 2,00 prosent.- Man skal eie aksjer så lenge markedet går sånn som det gjør nå, jeg tror man kan gå glipp av mye ved å prøve å treffe en topp, sier en megler til TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået tror han Oslo Børs fortsatt kan ha en oppside fra dagens nivåer.- Markedet har alltid en tendens til å overdrive i begge retninger, og med det "trykket" i både aksjer og råvarer som vi har nå, tror jeg Oslo Børs kan fortsette i stige litt til, sier megleren, men legger til:- Jeg tror korreksjonen vil komme raskt og jeg tror den kan bli forholdsvis stor, men det er vanskelig å time med den stemningen som er i markedet nå.Videre går det frem at megleren trekker frem råvarerelaterte aksjer som riktig sektor å ha aksjer i.- Det er mye innen oljeservice som ser bra ut, og jeg synes også Norsk Hydro er et spennende "case" i og med at aluminiumsprisen har steget en del den seneste tiden.I skrivende stund står Hydro i 38 kroner på Oslo Børs, opp 7,04 prosent.

Nyheter
Børs