- Denne faktoren er uhyre viktig

Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds forteller om én faktor som han og hans team ser på som veldig viktig i utvelgelsen av aksjer man skal satse på.

Foto: Finansavisen
Børs

Tidligere i dag, onsdag, fortalte analysesjef i Netfonds, Roger Berntsen, om endringer som nylig er foretatt i Netfonds' aksjeportefølje.Les også: Berntsens og Netfonds' heteste aksjetipsHer ble det blant annet klart at Berntsen og co. tar inn Frontline- og Golden Ocean-aksjen i porteføljen, samt at Seadrill fremdeles er deres hovedcase.Alle disse selskapene har én ting til felles, mener Netfonds-teamet, som alle gjør dem attraktive å satse på.- For oss i Netfonds betyr ledelsen i de selskapene vi satser på veldig mye akkurat nå. Ledelsen må vise at de har handlekraft og omstillingsevne. De må kunne hive seg rundt raskt og tilpasse seg nye forhold hurtig, sier Berntsen til HegnarOnline.Analysesjefen satser altså tungt på selskaper der John Fredriksen sitter sentralt, og dette er nettopp fordi Fredriksen har vist evne til å handle raskt og tilpasse seg nye tider.- Ser man for eksempel på ledelsen i Frontline, med John Fredriksen i spissen, har de tatt grep, kansellert nybygg og vist at de har omstillingsevne, noe som styrker vår tro på selskapet, sier Berntsen.Det samme kan i stor grad sies om hvordan Seadrill ledes, mener analysesjefen.

Nyheter
Børs