Denne mannen hjalp Wall Street i pluss

- Resesjonen er snart slutt, sa den nobelprisvinnende økonomen Paul Krugman. Det var som søt musikk i ørene på USA-investorene.

Paul Krugman - Foto: Scanpix/Finansavisen
Børs

Dow Jones foretok en solid sluttspurt på Wall Street mandag og endte til slutt hårfint i pluss, mye takket være god drahjelp finansaksjene.Men også en annen faktor hjalp til med å presse den viktigste indeksen i pluss, nemlig den nobelprisvinnende økonomen Paul Krugman.- Jeg blir ikke overrasket dersom den offisielle slutten på den amerikanske resesjonen ender med å bli datert til en eller annen gang i løpet av denne sommeren, sa Krugman under et foredrag mandag.Dette var gode nyheter for investorene på Wall Street, som reagerte meget positivt på uttalelsene da de ble kjent.

Nyheter
Børs