Derfor solgte Stordalen NSG

Stordalen letter på sløret, men Spetalen vil ikke kommentere.

Foto: Scanpix Petter Stordalen (tv) og Øyvind Stray Spetalen under den ekstraordinære generalforsamlingen i Norske Skog
Børs

Unionen AS, eid av Øystein Stray Spetalen, Petter Stordalen og Ove Gusevik, bekreftet i en pressemelding fredag at kursen i nedsalget av sine 11,28 millioner aksjer i Norske Skog er gjort til kurs 11,50 kroner.Tresset tapte da omtrent 400 millioner kroner på investeringen, en investering Petter Stordalen omtaler som sin svakeste noensinne.På sin egen blogg har Petter Anker Stordalen skrevet et innlegg med tittel: "Tømmermenn ". Der forklarer han hvorfor de dumpet aksjene:"Vi har hatt mange ideer om hva som burde gjøres for å sikre og bygge Norske Skog videre. Det har vært vanskelig å mobilisere viktige interesser i Norske Skog for ideene våre. Veldig vanskelig. Det er mange interesser i Norske Skog, og Øystein og jeg representerte bare 5,6 % av dem."Det spekuleres i om tresset ønsket å selge fabrikkene i Albury og Boyer i Australia og Tasman i New Zealand, noe Stordalen ikke går inn på i sin blogg.- Hvis du spør en tysker så vil han ikke snakke om Stalingrad, var Øystein Stray Spetalens eneste kommentar til aksjesalget.Dette var dagens tema på HegnarOnlineTV, hvor panelet spekulerte i hvem som var kjøperne av aksjene. Se innslaget her:Se hele sendingen her

Nyheter
Børs