- Det er bare å kjøpe Hydro

Aluminiumsprisen går i taket, ifølge megler. - I dag er det bare å kjøpe Norsk Hydro, sier han.

Aluminiumsproduksjon på Norsk Hydro-anlegg - Foto: Scanpix
Børs

Oslo Børs stiger fredag ettermiddag. I skrivende stund står hovedindeksen i 298,42, opp 0,48 prosent. REC og Norske Skog faller markert, etter henholdsvis utvidet økte kostnader og emisjon og nedsalg. REC er ned 8,05 prosent, til 60,50 kroner, mens Norske Skog står i 11,50 kroner, ned 11,94 prosent.Olje og oljeserviceaksjer bidrar positivt i tillegg til Hydro.- I dag er det bare å kjøpe Norsk Hydro. Aluminiumsprisen går i taket og Alcoa var veldig sterk i går, sier en megler til TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået er tremånederskontrakten på LME opp 1,2 prosent fredag, og er den seneste uken opp 11 prosent.Fredag ettermiddag står Hydro i 35,75 kroner på Oslo Børs, opp 3,17 prosent.

Nyheter
Børs