Dette er de heteste aksjefondene

Blant de mest populære fondene finner vi åtte aksjefond og to rentefond. Her er listen.

Anders Skar, daglig leder Nordnet - Foto: Selskapet
Børs

Statistikk fra Nordnet viser at risikoappetitten blant private fondssparerne har vært stor i mai. Av alle fondshandler i mai ble 90 prosent gjort i aksjefond og 10 prosent i rentefond. Av alle handler var 82 prosent kjøpstransaksjoner, mens 18 prosent var salgstransaksjoner.Les også: Disse fondene selger folk seg ut av.Blant de mest populære fondene å kjøpe finner vi åtte aksjefond og to rentefond. Det mest populære fondet å kjøpe blant norske fondssparere i mai var Holberg Norge.- Listen over de mest populære fondene og handelen i mai domineres av aksjefond og spesielt Norge og Kina-fond. Private fondssparere søker nå risiko og potensial i sin fondssparing, sier Anders Skar, daglig leder i Nordnet Norge.Populære fond:1.HOLBERG NORGE2.HOLBERG LIKVIDITET3.NORDEA PENGEMARKED4.WARREN WIKLUND NORGE5.AGI CHINA EAST ASIA FUND6.EAST CAPITAL RUSSLAND7.TEMPLETON CHINA FUND8.HANDELSBANKEN LATIN AMERIKA9.JP MORGAN CHINA FUND10.HOLBERG NORDEN

Nyheter
Børs