Dette reddet stemningen på USA-børsene

Dow Jones hevet seg helt mot slutten av dagen og bokførte oppgang, godt hjulpet av positive nyheter fra finanssektoren.

Wells Fargo Bank
Børs

Ti kriserammede banker som ble bedt om å reise ny kapital i kjølvannet av de såkalte stresstestene, er på rett vei økonomisk, opplyser den amerikanske sentralbanken.- Om planene vi har fått blir fulgt, vil bankene etter hvert kunne opparbeide seg de kapitalbuffrene vi har satt som mål, heter det i en uttalelse fra sentralbanken.Sentralbanken vil likevel ikke gi bankene klarsignal til å betale tilbake kriselånene den amerikanske staten ga dem i fjor høst.Storbanker som Goldman Sachs, Morgan Stanley og Bank of America mener selv de kan være i stand til å betale tilbake lånene i slutten av juni, om de får lov.Dow Jones foretok en solid sluttspurt på Wall Street mandag og endte til slutt hårfint i pluss, mye takket være finansaksjene.

Nyheter
Børs