Dette skjer i dag - DNO-nytt og USA-spenning

Alle DNO-aksjonærer bør absolutt notere klokkeslettet 08.00 ned i notatblokken torsdag. Og kommer det en ny trøkk fra USA 14.30? Her er dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Klokken 08.00 torsdag informerer oljeselskapet DNO International om status på sitt Tawke-felt i Irak, på en pressekonferanse det er knyttet stor spenning til.Ellers får man litt utpå dagen ferske tall for såkalte jobless claims fra USA.Her er alle dagens hendelser:Makrotall som blir offentliggjort: - Japan: BNP, endelig, 1.kvartal- Kina: Handelsbalanse mai- Sverige: KPI mai kl 09:30- Norge: Byggeareal april kl 10:00- ØMU: ESBs månedsrapport kl 10:00- USA: Detaljhandel mai kl 14:30- USA: Jobless claims uketall kl 14:30Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!Annet:- Nor-Shipping Konferanse "Owners and managers delivering in troubled times", Thon Hotel Arena Lillestrøm, i regi av TradeWinds- Norges Bank: Pengepolitisk konferanse- DNO: Presentasjon om Tawke-status Vika Atrium kl 08:00

Nyheter
Børs