- Dette vil styrke den videre oppgangen

Peter Warren om hvordan han tror børsen vil utvikle seg, hva han mener er interessante investeringsmuligheter og hva som vil styrke den videre oppgangen.

Peter Warren - Foto: Finansavisen
Børs

Investeringsdirektør Peter Warren mener Oslo Børs vil ha godt av en eventuell korreksjon fremover, skriver Finansavisen tirsdag.- Det ville være sunt for markedet å korrigere litt tilbake, fordi det vil gi mer hold i en videre oppgang. Hvis det bare dundrer oppover og folk bare hiver seg på, får man veldig fort bobletendenser, mener direktøren i forvaltningsselskapet WarrenWicklund.Han mener folks følelser nå overstyrer mer fundamentale faktorer akkurat nå.- I øyeblikket er det sentiment-indikatorene - hvordan folk føler seg - som ser positive ut. Håp kan være en positiv drivkraft, men det er foreløpig ikke blitt bevist at ting bedrer seg, sier han.Warren syns at kredittmarkedet og råvarer er blant de mest spennende stedene å være akkurat nå.

Nyheter
Børs