- Disse fire aksjene bør du satse på

Petter Goldenheim i Friggfond.no forteller deg om fire aksjer han syns det virkelig er verdt å satse på akkurat nå.

Petter Goldenheim - Foto: Finansavisen
Børs

Ringreven Petter Goldenheim i Friggfond.no traff planken da han i mars spådde Oslo Børs opp minst 40 prosent før årsskiftet, skriver Finansavisen torsdag.Nå har Goldenheim fått et snev av høydeskrekk. Tar han på seg de lange brillene er han overbevist om at både børsen og verdensøkonomien skal opp, men han frykter at det kan komme en skikkelig korreksjon på børsen i løpet av sommeren- Vi har sett en eventyrlig oppgang i verdens aksjemarkeder siden de depressive tilstandene i mars i år. På tre måneder har mange børser steget over 50 prosent. Og oppgangen får selvfølgelig de minutt for minutt baserte-aksjemeglerne til å hyle kjøp høyere og høyere for hver dag, sier han.Han anbefaler likevel fire aksjer han har tro på:- RCCL- Wilh. Wilhelmsen- Yara- Norsk HydroLes hele intervjuet med Petter Goldheim i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs