Disse triggerne kan løfte DNO

Vil DNO-aksjen kunne stige 31 prosent fra dagens nivå?

Foto: DNO
Børs

Torsdag falt DNO-aksjen 0,82 prosent. I dag faller aksjen ytterligere 1,18 prosent til 8,40 kroner. I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities ser analysesjef Bjørn Inge Pettersen nærmere på utviklingen i DNO-aksjen.Les også: DNO - kjøpskandidat med høy risiko- DNO International falt noe tilbake etter at selskapet holdt en presentasjon tidligere på dagen for å gi en statusrapport fra Tawke-feltet. Pareto Securities har en kjøpsanbefaling på DNO-aksjen med et kursmål på 11 kroner. Pareto-analytiker Thomas Aarrestad sier spekulasjoner om oppkjøp og bekreftelse på at selskapet får betalt for Irakeksporten er triggerne fremover, sier Pettersen.- Jeg tror det er en betydelig mulighet for at det vil komme inn et bud på DNO i løpet av året. Vi ser at det er økende oppkjøpsaktivitet i den regionen nå. Vi vet jo også at det har vært interesse for DNO tidligere, sier analytikeren, ifølge Pettersen.Dersom Paretos kursmål skal innfris, må verdien på DNO stige 31 prosent fra dagens nivå.

Nyheter
Børs