Dobbel KJØP for REC

Meglerhuset Jefferies kutter sitt kursmål på REC-aksjen med snaue 20 prosent, men mener fremdeles at aksjen er attraktiv. Det er meglerhuset Bryan Garnier enig i.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Jefferies reduserer fredag sitt kursmål på sol-aksjen REC fra 90 kroner til 77 kroner.Aksjen er imidlertid fremdeles aktuelt for kjøp, mener meglerhuset.Meglerhuset kutter også sine kursmål på solcelleprodusenten Q-Cells og waferprodusenten PV Crystalox Solar.Jefferies har en underperform-anbefaling på Q-Cells og kutter kursmålet fra 15 til 10 euro. Aksjen blir handlet til rundt 18 euro.- Vi fortsetter å ha en kjøpsanbefaling på REC. Dette reflekterer i prinsippet våre vurderinger at FBR-teknologien vil fungere og bidra til at REC vil fortsette å kutte sine produksjonskostnader, som er den viktigste faktoren i dette markedet. Vi liker også veksttakten i selskapet, deres etablerte posisjon i wafer-segmentet og bedringene i likviditeten, skriver analytiker Michael McNamara hos Jeffries.Samtidig melder meglerhuset Bryan Garnier at de starter dekning av REC-aksjen med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 75 kroner, ifølge Bloomberg.REC-aksjen daler fredag 3,62 prosent til 61,20 kroner.

Nyheter
Børs