Doblet du pengene på ni minutter?

Repant fikk viktig kontrakt, og daytraderne går amok.

En meget fornøyd trader feirer oppgang - Foto: AP
Børs

Repant sikret seg i dag en 3-årig avtale med COOP, og aksjen går som en rakett etterpå. I skrivende stund er aksjen opp 78,57 prosent til 1,24 kroner, med langt hyppigere omsetning enn normalt.Det er tydelig at det er daytraderne som herjer med den tidliger øre-aksjen (nå over 1 krone igjen). Nordnet-brukere står for 53,88 prosent av nettokjøpene, mens Skandiabanken står for 38,8 prosent av nettokjøpene.Største nettoselgere er Nordea (46,28 prosent) og DnB NOR Markets (24,68 prosent).Dagens laveste notering for aksjen var på 70 øre, mens den høyeste var på 1,40 kroner. Doblingen skjedde da på ni minutter. Var du kjapp nok i avtrekkeren?Avtalen Repant ASA har på vegne av PSI Systems i Norge, PSI Antonson i Sverige og ScanVægt i Danmark inngått en rammeavtale med Coop Trading AS for levering av pantesystemer i hele Norden, går det frem av en børsmelding.Avtalen løper i tre år og omfatter Coop Norge, Coop Sverige og Coop Danmark.Repant skal levere panteautomater i alle land etter endelig testgodkjennelse av Coop Sverige og Coop Danmark. PSI er ansvarlig for salg, installasjon, service og vedlikehold i Norge og Sverige.- Coop Trading representer ca. 3.000 butikker i Norden og dette er en viktig avtale for Repant, sier Repant-sjef ASA Magnus Engström.Hele meldingen her.

Nyheter
Børs